Acroyoga workshop

ACROYOGA WORKSHOPS
med Gabriella Bergbäck

Acroyoga intro workshop – 3 mars med Gabriella
Lär dig grunderna i denna fantastiska träningsform som blandar medvetenheten från yoga, dynamisk kraft från akrobatik och avslappning genom thaimassage. Flygningen sker i grupper om 3; bas, flygare och passare. Så du behöver inte anmäla dig tillsammans med en vän eller partner! Ingen tidigare erfarenhet av yoga eller akrobatik behövs. Vi tränar Acroyoga tillsammans i en förening av lekfullhet, kämparglädje och kärleksfull vänlighet. Vi använder varandra som redskap och tränar inte bara styrka, balans och närvaro utan också tillit till andra människor.

Terapeutisk Flygning & ThaiYogamassage workshop – 14 april med Gabriella
I den terapeutiska flygningen lyfter vi upp och stödjer mottagen i luften. I luften tar vi hjälpa av gravitationen för att förlänga och massera mottagen så att vi frigör spänningar och mjukar upp kroppen. Vi använder enkla tekniker för att kunna lyfter mottagen upp i luften som är tillgängliga för alla. Vi arbetar i grupper om tre under den flygande massagen där en person agerar som passare och håller både den som lyfter och mottagen säkra under massagen.
I ThaiYogamassage använder vi enkla tekniker för att släppa på spänningar i kroppen genom att jobba på kroppens meridianer. ThaiYoga massagen är en form av massage där givaren sjunker ner och ger tryck längs med olika linjer som finns i kroppen för att frigöra energi och släppa på stress och spänningar. Givaren intar olika yogaposer under massagen för att ge massage med så lite ansträgning som möjligt. Att ge ThaiYogamassage är som en yogadans som gynnar både givare och mottagare.

Gabriella Bergbäck
Gabriella är certifierad AcroYoga- och Vinyasa Yoga lärare och ger kurser, workshops och retreat sen 2009 i Sverige, USA, Europa och Asien. Gabriellas AcroYoga klasser består av enkla parakrobatik tekniker som blir till verktyg för att utforska våra relationer till oss själva och andra. För att utforska glädje, tillit, bemöta rädslor och att hitta ett flöde tillsammans där vi ger och tar emot – det skapar närhet, lycka och inspiration! Gabriella är utbildad AcroYoga lärare från acroyoga .org som startades i Kalifornien och har Vinyasa och Hatha yogalärarutbildning, samt två utbildningar inom ThaiYogamassage från lärare i Thailand. Gabriella har startat AcroYogan i Stockholm tillsammans med Tobias Strollo.

Om du har frågor är du varmt välkommen att maila gabi.bergback@gmail.com

Välj på följande kurser
ACROYOGA

LÖRDAG

Kl 14.00-17.00

Workshop: Acroyoga intro
Tillfälle: 3 mars
Antal gånger:
Pris:
450 kr
Lärare: 
Gabriella Bergbäck

 
KÖP

LÖRDAG

Kl 14.00-17.00

Workshop: Terapeutisk Flygning & ThaiYogamassage
Tillfälle: 14 april
Antal gånger:
Pris:
450 kr
Lärare: 
Gabriella Bergbäck

KÖP

KONTAKTA OSS GÄRNA OM DU HAR FRÅGOR: