Företagsyoga

Hur ser det ut på din arbetsplats? Hur många av dina kollegor är sjukskrivna, stressade eller har smärta i kroppen?

Kanske upplever du att ni jobbar hårdare utan att uppnå de resultat ni önskar? Kanske känner ni hur utmanande det är att hänga med i de snabba förändringarna som sker i omvärlden?

Genom att stanna upp kan ni hantera stress, minska sömnsvårigheter, muskelspänningar och öka er kreativitet. Detta har gjort att yoga, meditation och mindfullness har tagit en allt större del i friskvårdssatsningen ute på svenska företag de senaste åren. Det skapar också en fin sammanhållning att yoga tillsammans och underlättar i arbetet med att bygga en hållbar värdegrund på arbetsplatsen. 

Individuell friskvård för varje enskild medarbetare

Genom friskvårdsbidraget ges era medarbetare möjlighet att träna regelbundet på de klasser som de föredrar när de har lust och möjlighet. Ni kan välja mellan våra öppna klasser på Maria Torget och/eller i Hornstull.

Skräddarsydd gruppträning med kollegorna 

För att öka känslan av vi, förstärka ert företags syfte och öka er förmåga till problemlösning erbjuder vi återkommande yogaklasser specifikt för ert företag i vår studio i Hornstull. Vi har fortfarande möjlighet att ta emot grupper på mornar och eftermiddagar.

Enstaka yogaklasser, som inslag på ett event

Vi erbjuder även enstaka yogaklasser vid specifika tillfällen. Kanske som ett inslag på er konferens. Allt utefter era önskemål. Kontakta oss för mer information så att vi kan se ert behov utifrån den specifika situationen. 

KONTAKTA OSS GÄRNA OM DU HAR FRÅGOR: