Leyla Belle Drake

Lärare

Leyla började praktisera Ashtanga yoga 2001 och har arbetat som yogalärare sedan 2008. Hon är Yoga är Alliance-certifierad Ashtanga yogalärare och även certifierad Hatha yogalärare inom Sukhashanti-grenen.

Leyla har gått workshops för bland andra Naomi Grosin, Jonas Rådahl, Kristina Ireland Karitinou, Noah McKenna, Julie Martin, Laruga Glaser, David Life, Sharon Gannon, Norman Blair och Ken the Rolfer. ”Yoga asana grundar mig i kroppen och ökar min närvaro. Jag har provat flera olika sorters asana men återkommer alltid till Ashtanga. Jag älskar Ashtanga yogans kraft, estetik och disciplin. Jag tycker om att variera min traditionella Ashtanga-praktik med Vinyasa, Flow och Rocket, som alla har sin bas i Ashtanga men som dessutom öppnar upp för lekfullhet, kreativitet och personligt uttryck.

Jag försöker tillämpa yogans principer i livet i stort och inte bara på yogamattan, och min förhoppning för framtiden är att jag ska lyckas integrera yogan i tillvaron, samt sprida den till de som är nyfikna på traditionen och eller som bara vill må bättre i kropp och själ.”