Frågor & svar

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar som vi hoppas ska hjälpa dig fram. Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss om det är något du undrar om. Använd gärna vårt formulär nedan.

Hur kommer jag igång?

Enklaste sättet att komma gång med din yoga är att kika på vårt schema, välja en klass och antingen boka en plats alternativt komma ner till studion för att delta. I klassbeskrivningar framkommer det vilka klasser som kräver viss förkunskap och vilka som lämpar sig för nybörjare.
Har du aldrig yogat tidigare rekommenderar vi att du börjar med att gå en introduktionskurs: Dessa ges vid flera tillfällen per temin, oftast i samband med kursstarterna. Titta på schemat och boka in det datum som passar dig. Anmälan och betalning sker direkt på webben. Välkommen!

Hur bokar jag en klass?

För att boka en klass måste du vara medlem och ha en profil som vi kan registrera köp och bokningar på.
Gå till ”Boka klass” högst upp till höger på vår hemsida. Välj sedan ”Skapa konto” i menyn till vänster. Fyll i dina uppgifter. Du får sedan ett mail med lösenord så att du kan logga in. Under ”Mina sidor” kan du byta lösenord till ett eget som du väljer själv.

För Drop in: Välj ”Gruppträning” för att se schemat och välj aktuell klass. Välj ”Köp engångsbiljett” och betala online.
För Ny yogi, klippkort, terminskort eller autogiro: Välj ”Butik” och genomför köpet. Välj ”Gruppträning” för att se schemat och förboka aktuell klass.

Meddela alltid i receptionen att du har kommit, så checkar vi in dig och vet att du är på plats.

Kostar det att vara medlem?

Det är helt gratis att skapa en inloggning hos oss. Alla som kommer till vår studio skapar en egen profil för att kunna registrera ett köp eller boka en klass. På din profil kan du se vilka köp du gjort (klippkort, drop in, terminskort, kurskort, autogiro) och även vilka kommande klasser du är inbokad på.

Finns det mattor att låna?

Vi har mattor på studion som du kan låna på alla klasser utom på Mysore eller Hot yogan där du ombeds ta med egen matta och handuk till klassen. Om du har egen matta går det bra att förvara den på studion.

Vilken klass ska jag välja?

I vår klassbeskrivning förklaras även svårighetsgraden på klassen. Som nybörjare rekommenderar vi, och är ibland även ett krav, att du genomfört en Introduktionskurs. Dessa hålla flera gånger per termin och efter den kan du i princip delta på alla drop-in klasser på schemat.

Vilka klasser passar gravida eller seniorer?

Om du är gravid eller senior rekommenderar vi de lugnare yogaformerna. Testa våra klasser i Restorative yoga, Yin yoga, Medi yoga eller Hatha flow. I vissa fall kan även Hot yoga fungera då flödet är något långsammare p g a värmen, men viktigast att du känner av själv vad din kropp orkar och inte pressar dig.

Om du är gravid ska du undvika alla stängda twister och påfrestande magövningar. Meddela alltid yogaläraren att du är gravid, innan klassen börjar!

Vad ska jag ha på mig?

Ta på mjuka kläder som du kan röra dig fritt i och yoga barfota. Ibland kan det vara skönt att ta med en tröja att dra på i den avslutande vilan. Det finns omklädningsrum och duschar där du kan byta om innan och efter klass.

Hur äter jag innan ett pass?

Ät som vanligt under dagen, men kom med lite fastande mage, dvs ät helst ingen måltid ca 2 timmar innan ett pass. En frukt går bra.

Hur anmäler jag mig till en kurs?

Klicka på önskad kurs och följ bokningsflödet. Skapa ett konto och följ därefter betoningsanvisningarna. När din betalning gått igenom är du garanterad en plats på kursen. Tänk på att platserna är begränsade så anmäl dig så snart du kan. Vi har två kursstarter per termin, och Steg 1 kurserna föregås alltid av en introduktionskurs.

Hur loggar jag in?

För att köpa ett yoga kort (klippkort, drop in, terminskort, kurskort, autogiro) eller boka ett pass krävs det att du har ett inlogg hos oss. Du loggar in genom att klicka på ”Boka klass” högst upp till höger på vår hemsida. Välj sedan ”Logga in” i menyn till vänster.

Om du har problem med att logga in via webbläsaren Safari kan du logga in direkt via https://inbalance.gymsystem.se och välja ”Gå till medlemssidan”.
Vi har även en app till din smartphone, sök efter ”Gymsystem” och ladda ned. När du öppnat appen, skriv in ”Inbalance” på anläggning.
Välkommen att genomföra ett köp eller boka en klass!

Hur fungerar mitt klippkort?

Klippkortet är registrerat digitalt på din profil, när du förbokar en klass drag ett klipp automatiskt. Om du inte kan komma på klassen så går det bra att avboka innan klassen börjar – så får du tillbaka ditt klipp igen.

Meddela alltid i kassan att du har kommit, så checkar vi av dig och vet att du är på plats.

Var hittar jag kvitto på mina köp?

Logga in på din profil. Gå till ”Mina sidor” och klicka på ”Hämta kvitto”. Det laddas automatiskt ned ett PDF-kvitto på din dator.
Om du behöver kvitto med fler detaljer, t ex personnummer kan du fylla i mer information under Personliga Inställningar och trycka på ”Spara ändringar”. Klicka på ”Hämta kvitto” igen – alla dina i fyllda uppgifter syns på nya PDF-kvittot.

Vilka friskvårds tjänster är uppkopplade?

Vi samarbetar med flera tjänster som Min Friskvård/Friskvårdsappen, Actiway och Wellnet.
Skapa gärna en inloggning i vårt system innan du kontaktar oss, fyll i personnummer.

Köp med Min Friskvård/Friskvårdsappen kan göras på mail eller telefon.
Köp med Actiway kan göras på mail eller telefon.
Köp med Wellnet gör du online själv, ring eller maila direkt efter köp, så lägger vi till ditt nya kort.