Sagt om yogalärarutbildningen

Malin Wängelin
”Yogalärarutbildningen hos Inbalance var allt jag förväntade mig och mycket mer. Jag är så oerhört tacksam över all gemenskap, glädje och inspiration som jag fått ta emot och uppleva.
Under utbildningen fick jag ta del av all otrolig kunskap och erfarenhet som Naomi och Eva har och lär ut på ett pedagogiskt, detaljerat och strukturerat vis. Tillsammans med gästföreläsare i exempelvis anatomi, historia, filosofi, pranayama och ayurveda ger utbildningen en fantastisk grund för dig som vill lära ut yoga.
Utöver det gav utbildningen mig en ordentlig fördjupning och utveckling i min egen yoga och hur jag praktiserar idag. Som nyexaminerad från utbildningen känner jag att jag har den kunskap och grund jag behöver för att börja undervisa på egen hand.
För dig som funderar på att ta nästa steg i din yogaresa så kan jag starkt rekommendera utbildningen hos Inbalance!”
Gick Inbalance YTT – 21/22

Andreas Axelsson
”Jag är oerhört tacksam för en fantastiska bra utbildning och för ett tryggt och kärleksfullt ledarskap.
Det var en bra balans mellan praktik, teori, yogapass och föreläsningar.
Jag har verkligen uppskattat alla inspirerande gästlärare som bidragit med berikande kunskap och expertis inom sina områden.
Det var väldigt bra och utvecklande att vi fick så mycket tid att guida varandra samt assistera klasser.
Jag vill rikta ett tack till dig Naomi för ditt orubbliga engagemang som tar sig i uttryck i den kunskap du vill förmedla och i den tydlighet och med den närvaro som du stöttat oss genom utbildningen.
Jag har uppskattat den dynamik som Naomi och Eva har skapat tillsammans och vill tacka er båda för en oförglömlig upplevelse och resa som jag är otroligt tacksam för.
Ni ger en kvalitativ, motiverande och varierad kurs som lägger en stabil grund för en framtid som yogalärare”.
Gick Inbalance YTT – 21/22

Elizabeth Åkerstedt
”Jag är supernöjd med utbildningen. Det fanns en röd tråd genom hela upplägget, jag gillade att vi hela tiden repeterade moment vilket passade mitt sätt att förankra nykunskap. Teknik/linjering/temaklasser/träna på att guida/korrigeringsdelarna var jätte lärorika, grundliga och detaljrika. Jättebra att vi fick börja guida på ett tidigt stadium. Uppskattade den feedback vi fick, både”ris och ros” som var mycket lärorik och gav oss vägledning i lärarrollen. Det gav mycket att få gå ”bredvid” och observera/assistera klasser på studion. Naomi och Eva höll ihop utbildningen på ett skickligt och fint sätt tillsammans med gästföreläsare. Ni har spridit värme och ”sett” alla elever. Det kändes det att det var ”högt i tak” och att man kunde fråga om vad som helst. Utbildningen ger en bra grund oavsett om man ska använda den för egen del eller bli yogalärare. Jag har lärt mig enormt mycket och vill börja hålla klasser så snart som möjligt.”
Gick Inbalance YTT -21/22

Anna Åslund
”Wow, vilken otroligt inspirerande utbildning med superengagerade och närvarande lärare! Man kände sig sedd som elev.
Min bild av yoga förändrades och breddades genom att lärare och gästföreläsare tog sig tid att djupdyka i de många olika områdena, asana-linjering, anatomi, filosofi, pranayama, ayurveda, yogans historia, chakrapass, meditation etc. Utbildningens styrka är att den är så varierad och tidigt gör dig bekväm i rollen att guida.
Naomis engagemang, kunskap och tålamod var närvarande genom hela utbildningen och det fanns alltid tid för att bemöta funderingar och diskutera olika frågeställningar. Inbalance är en väldigt personlig studio, vilket märktes både genom den fina kontakten mellan lärare och studenter samt gemenskapen oss studenter emellan.
Man kände sig alltid sedd och hörd.
Rekommenderar varmt den här yogalärarutbildningen!
Gick Inbalance YTT – 20/21

Anna Argus
”Hela upplägget och uppdelningen av Ashtanga/Vinyasa flow, var jättebra. Genomgångarna var pedagogiska och kursmaterialet tydligt. Naomi och Eva har så mycket kunskap och erfarenhet som de lär ut på ett otvunget och prestigelöst sätt- så proffsigt! Jag har lärt mig det jag ville och mer därtill. Jag uppskattade de komprimerade kursdagarna med högt tempo i undervisningen. Det var jättebra att det sedan var några veckor mellan tillfällena.
I och med att jag inte bor i Stockholm var det lite av en chansning- som jag är så nöjd med. Är så glad att jag valde just Inbalance yogalärarutbildning! Är även nöjd med att jag valde en utbildning på plats och inte online. Naomi och Eva- TACK så mycket för ert engagemang och öppenhjärtlighet” 
Gick Inbalance YTT -21/22

Alexandra Urefalk
”Utbildningens struktur var fantastisk, föreläsningar och praktiska moment stärkte varandra samt tillförde nya perspektiv. Det fysiska vävdes samman med det mentala och en större förståelse skapades. Helhetsbilden öppnade ögonen för hur stort yogan är och hur mycket det finns kvar att lära…på ett positivt sätt. Jag uppskattade verkligen förhållningssättet kring asana/linjerings där man hela tiden betonade vikten av att anpassa positionerna efter skeletala och fysiska förutsättningar.  Att ha haft Naomi och Eva som huvudlärare på utbildningen samt alla duktiga gästlärare har varit otroligt lärorikt”
Gick Inbalance YTT -20/21

Anna Lagerkvist
” När jag börjar tänka på alla moment så är det ju otroligt mycket som har rymts i den här utbildningen. Jag har fått ut mer än förväntan! Otroligt bra asana-teknik, där vi grundligt gått igenom varje position. Väldigt roligt med temaklasserna, backbends, inversioner, tvister etc. Jag tycker det har varit fint invävt med pranayama, meditation och chakrapass under hela perioden. Dessa moment har ständigt varit närvarade och blivit en del i min praktik. Bra med instuderingsuppgifterna mellan träffarna, det har hållit igång hjärnan. Spännande med Ayurveda, mantran och mudras!  Otroligt fin, generös och gedigen lärarutbildning! Jag har utvecklats mer än vad jag vågade hoppas på. Naomi och Eva är ett oslagbart team som med sina starka kunskaper inom respektive områden. Jag kan varmt rekommendera den till alla som vill fördjupa sig i Ashtanga Vinyasa och Vinyasa flow”.
Gick Inbalance YTT – 2019/20

Josefin Strid
”Höstens lärarutbildning var mer givande än jag hade kunnat föreställa mig. Ett mycket bra upplägg där allt knöts ihop till en helhet.  Jag har lärt mig otroligt mycket under den här tiden! Det var stort fokus på den fysiska praktiken, där jag utvecklade min egen praktik och fördjupade mig i rollen som lärare. Jag uppskattade Naomis breda kunskap i linjering och korrigeringar. Eva kom in som en perfekt motpol, med sin yviga energi, och inkännande blick. Utbildningen var verkligen en ljuspunkt som gav mening och stabilitet, mitt i en pandemi och en tuff höst. Jag är glad att jag valde just Inbalance lärarutbildning. Jag kan varmt rekommendera den här utbildningen, oavsett om man vill gå vidare som yogalärare, eller fördjupa sin egen praktik”.
Gick Inbalance YTT- 20/21

Felicia Skoog
”Det har varit en fantastisk utbildning, välbalanserad och otroligt givande. Jag har fått en grundläggande kunskap i bl. a. anatomi, linjering, korrigeringar och filosofi. Det har varit en bra balans mellan fysisk praktik, teori, föreläsningar och  diskussioner.  Jag är väldigt nöjd med hela upplägget och känner en enorm tacksamhet.
Naomi och Eva har delat med sig av sin kunskap på ett pedagogiskt och lärorikt sätt. Det har funnits en röd tråd genom hela utbildningen där föreläsningar och moment kompletterat varandra i exakt rätt tid. Jag är så otroligt glad att jag valde just denna yogalärarutbildning!”
Gick Inbalance YTT- 20/21

Nathalie Eriksson
”Jag vill främst tacka dig, Naomi, för ditt engagemang som du lägger ner i utbildningen. Det märks att det är viktigt för dig att att lära upp och utbilda duktiga lärare som kan sprida yogatraditionen vidare. Jag beundrar din praktik, din professionalism och förmåga att vara genuin. Jag kommer ta med mig kunskap i anatomi, kroppskännedom, linjering/korrigeringar till mina egna klasser. Jag fick mycket inspiration och  kreativiteten inom mig växte. Efter utbildningen har jag skapat en helt ny praktik, både rent fysiskt dynamiskt men även där jag väver in restorative, yin, meditation och pranayama. Upplägget på utbildningen har varit tydligt, strukturerat och samtliga föreläsare har varit väldigt proffsiga. Kontinuiteten med dig, Naomi, har varit väldigt bra, dina ord har etsats sig fast. Repetition är guld. Jag rekommendera varmt Inbalance yogalärarutbildning”.
Gick Inbalance YTT 2019/20

Josefin Söderby
”Först och främst vill jag tacka för allt jag har lärt mig och för att du, Naomi, och Eva verkligen har gett allt till oss alla. Ni har fantastisk kompetens och jag är verkligen mer än nöjd. Kunde inte ens drömma om att det skulle bli såhär bra. Jag skulle rekommendera alla att gå denna utbildning, oavsett om det är för att börja undervisa eller fördjupa sin egen yogapraktik. Naomi och Eva är så kunniga och ger verkligen så mycket av sig själva.
Strukturen på utbildningen är klockren. Praktiska moment och genomgångar i linjering och anatomi har varvats med yogisk filosofi, meditation, pranayama, chakrapass, ayurveda och mycket mer.
En utbildningen som verkligen ger ett helhetsgrepp och som har förändrat mitt liv!
Bästa valet jag har gjort!”
Gick Inbalance YTT 21/22

Hampus Blomberg
” När jag tänker tillbaka så sammanfattar jag utbildningen med ett leende på läpparna. Det var precis vad jag sökte (och lite till!). Fantastiska lärare (Naomi och Eva) med superfin balans mellan kunskaps-delande, inspiration, ”pushing” och lyhördhet. Gästföreläsarna gjorde också ett kanonjobb. Jag uppskattar verkligen mångfalden på ämnena och föreläsare! Jag har fått med mig allt som jag önskade inför utbildningen och är inspirerad att fortsätta utveckla min praktik och dela yogan vidare. Det är ett kvitto på en mycket väl utförd utbildning. Rekommenderar kursen med hela mitt hjärta”
 Gick Inbalance YTT 2019/20

Vendela Breeze
”Hela upplägget på utbildningen har varit varit jättebra! Jag har lärt mig otroligt mycket om teknik, linjering och korrigeringar. Är supertaggad på att fortsätta utbilda mig framöver och hålla i klasser! Saknar er redan!
Den bästa investering jag har gjort.
Jag har inte bara utvecklat min egen praktik och roll som lärare, jag har framförallt växt och utvecklats som person!
Gick Inbalance TT 20/21

Åsa Petrén
”En mycket bra och bred utbildning som också väcker intresset för att fortsätta fördjupa sina kunskaper i de enskilda ämnena. Lärarna, såväl ansvariga som gästlärare, är oerhört erfarna och kunniga. Inbalance som studio är också väldigt familjär och känns lite som ett andra hem, så långt från yogafabrik man kan komma. Jag är så glad att jag valde just den här studion för min TT”
Gick Inbalance YTT 17/18

Anna Källman
” Jag är verkligen supernöjd med utbildningen och glad att jag valde Inbalance lärarutbildning.
Utbildningen har varit väldigt familjär och personlig, man har blivit sedd och det märks att du, Naomi och Eva har velat att vi ska trivas och få ut så mycket som möjligt av den.
Jag har lärt mig enormt mycket under dessa månader”
Gick Inbalance YTT 2020/21

”Det har varit en fantastiskt grundlig och välbalanserad utbildning, så generöst med kunskap och kärlek!
Den gedigna och detaljerade kunskapen vi har fått om asanas, linjering etc har varit ovärderlig.
Det var bra att vi redan tidigt i utbildningen fick träna på att guida, assistera/observera klasser och på så sätt växa in i lärarrollen. Pranayaman öppnade upp ett nytt kapitel för mig och har blivit en del av min dagliga rutin. Den fördjupade kunskapen inom filosofi i kombination med meditation och pranayama praktik vände upp och ned på min inställning till yogan, vilket jag är enormt tacksam för!”
Gick Inbalance YTT  2019/20

” Att göra min yogalärarutbildning på Inbalance har varit ett fantastiskt lyckat val. Ett mycket bra upplägg på hela kursen, fint varvat mellan teori och praktik. Proffsiga lärare, intressanta föreläsningar och ett unikt fint bemötande. Känner mig verkligen grundad för att våga kliva in i yoga-lärarrollen”.
Student, 2019/20

” Att göra min yogalärarutbildning på Inbalance har varit ett fantastiskt lyckat val. Ett mycket bra upplägg på hela kursen, fint varvat mellan teori och praktik. Proffsiga lärare, intressanta föreläsningar och ett unikt fint bemötande. Känner mig verkligen grundad för att våga kliva in i yoga-lärarrollen”.
Student, 2019/20

”Den grundliga kunskapen jag har fått om linjering och korrigeringar, som skapat trygghet i min egen praktik samt i lärarrollen, har varit helt fantastisk. Centralt för hela utbildningen är Naomis och Evas kunskap, erfarenhet och engagemang. I efterhand, när jag ser helheten, tycker jag att balansen, strukturen och tidpunkten när de olika momenten introducerades var väldigt bra.
Jag är så glad att jag valde just den här utbildningen. Det var egentligen en ren slump att jag hittade den, men kände direkt Naomis gedigna kunskap. Är så priviligerad som fick ta del av denna utbildning!” 
Gick Inbalance YTT 2019/20

”En gedigen och bred utbildning med kunniga och inspirerande lärare!
Alla lärare var oerhört kunniga inom sina områden och öppna för frågor och funderingar. Ett varmt och välkomnande klimat ramade in utbildningen.
Utbildningen överträffade mina förväntningar!”
Gick Inbalance YTT 2018

”Yogalärarutbildningen på Inbalance överträffade alla mina förväntningar. Det var så lärorikt att direkt börja träna på att guida. Naomi och Eva har båda enastående kunskaper som bildar en stabil grund. Tillsammans med alla inspirerande och kompetenta gästlärare skapades en fantastisk bredd på utbildningen. Jag kan varmt rekommendera Inbalance till alla som är intresserade av en riktig kvalitetsutbildning!” 
Gick Inbalance YTT 2018

”Den här bildningen ger en väldigt bra grund för alla som vill fördjupa sin kunskap inom yoga eller guida andra. Att få vara på en studio och observera/assistera verkliga klasser ger väldigt mycket och är en otroligt bra förberedelse inför att hålla egna klasser. Naomi och Eva skapar en tillåtande atmosfär och håller ihop gruppen på ett fint sätt. De har båda otroligt mycket kunskap som de delar med sig av. Alla lärare och föreläsare ger så mycket av sin kompetens. Jag har fått många insikter om mig själv och hur jag kan praktisera yoga för resten av mitt liv”.
Gick Inbalance YTT  2017/2018

 

”Utbildningen på Inbalance är en liten juvel bland Stockholms olika yogalärarutbildningar. Med flera års erfarenhet som både lärare och student har Naomi skapat en varm och personlig utbildning sprängfylld av fantastiska lärare och yogiska djupdykningar. En fantastisk resa!”
Gick Inbalance YTT  2017/2018

 
”Denna utbildning höll toppkvalitet. Som student kände man sig sedd under hela utbildningen. En central del av utbildningen var den unika kombinationen mellan teoretiska och praktiska moment, att de teoretiska momenten omsattes i ett ”görande”.  Naomis unika kunnande inom linjering, assistering och asanas skapade optimala förutsättningar för oss studenter att känna oss säkra och trygga i lärarrollen och i den nyförvärvade kunskapen”
Gick Inbalance YTT  2017
 

Fabian Unghanse Macklin
”Upplägget och innehållet var väldigt genomtänkt och bra. Att utbildningen var utspridd över fem månader med träffar var tredje/fjärde helg gav möjlighet att förankra och integrera all kunskap, både praktiskt, på yogamattan samt i livet. Jag uppskattade att vi tidigt i utbildningen fick möjlighet att träna på att guida varandra. Det var värdefullt och lärorikt att under hela utbildning ha möjlighet att observera/assistera andra lärare på studion. Alla lärare på utbildningen hade hög kunskap inom sina respektive områden och varje helg var en bra mix mellan teori och praktik. Naomis kunskap och kärlek till skadefri yoga genomsyrade hela kursen. Det kändes väldigt lyxigt att få så mycket teknik-tips och att få öva på fysiska korrigering. Min egen yogapraktik har utvecklats massor tack vare all den teknik vi fick under yogapassen. Naomi, Eva och de andra lärarnas engagemang för denna utbildning är på väldigt hög nivå. Utbildningen gav mig en fördjupa kunskap om yoga och alla dess delar samt utvecklade min asana praktik och gav mig verktyg för att leva mer i harmoni. Jag skulle rekommendera denna utbildning till alla” .
Gick Inbalance YTT – 21/22