Om Inbalance Yoga

Sommaren 2005 öppnades Inbalance Yoga här på Mariatorget, Söderman i Stockholm av Naomi Grosin som än i dag äger och driver verksamheten. Hösten 2018 var det dags att öppna ännu en studio på Hornstulls Strand.

Idag har vi 45 yogaklasser i veckan på våra två studios med över 20 aktiva undervisande yogalärare. Vi fokuserar på kvalitet och trygghet i yogaundervisningen och välkomnar alla som med ett öppet sinne vill närma sig yogan. Vi vill att alla ska känna sig hemma hos oss oavsett tidigare yogaerfarenhet! Erfaren och inbiten yogi liksom helt nybörjare som aldrig satt sin fot på en yogamatta – här finns något för alla. Varmt välkomna! 

VÅRA HUSREGLER

För att alla ska trivas i vår yogastudio har vi satt upp lite förhållningsregler som vi hoppas du ska både ha nytta av och respektera:

  • Kom i tid till yogaklassen! 
  • Alla props och redskap som finns att låna ligger förvarade i korridoren utanför yogasalen, vänligen lägg tillbaka det du lånar.
  • Du får gärna förvara din personliga matta hos oss i studion. Hyllan för det befinner sig utanför yogasalen. Vänligen märk upp din matta med namn, rulla ihop den så tight som möjligt och lägg in den så långt in i hyllan som möjligt så sparar vi plats och det ser mindre stökigt ut.
  • Lånemattor hängs upp efter klass på angiven plats i yogasalen. Har du svettats mycket ber vi dig torka av den innan den hängs tillbaka.
  • På vår Hot yoga krävs det att du tar med egen yogamatta. Ta också gärna med en handduk, då det blir svettigt. Handdukar finns också att köpa i kassan.