Vi som undervisar

Naomi Grosin

Studioägare & Lärare

Naomi började utöva yoga 1995 och har undervisat sedan 2000. Några år senare, 2005, öppnade hon Inbalance på Södermalm. Många resor till Indien och andra delar av världen har det blivit av med åren för att studera för utvalda lärare, b. la. Sri K Patthabi Jois, Sharat Rangaswami, Richard Freeman, Maty Ezraty, Rolf Naujokat, Ron Ried, John Scott, Sara Powers, och Paul Grilley…

Eva Ericsson

Lärare

Eva har en internationell bakgrund och tillbringade stora delar av 80-talet i andra länder. Hennes bas att arbeta med rörelse skapade hon genom dansen. Hon studerade dans i USA och tog yoga och meditationsklasser som ett komplement till dansen. Genom åren har hon haft glädjen att möta och praktisera för…

Madeleine Stjernswärd Asker

Lärare

Madeleine har en bakgrund inom dans och rörelse. Hon har 24 års erfarenhet som yogalärare. Hon är utbildad i många olika yogastilar som Ashtanga Yoga, Rocket Vinyasa yoga, Ishta/Hatha, Kundalini Yoga m fl. Madde håller Rocket yoga hos oss som bygger på Ashtangas tre första serier och är en dynamisk yogaform med mycket armbalanser och inversioner.

Carina Schütt

Lärare

Carina har en bakgrund med akademiska studier inom beteendevetenskap. Sedan hennes första möte med yoga år 2000 har hon studerat och fördjupat sina kunskaper både i Sverige och utomlands. Carina jobbar även som pilatestränare och besitter gedigna anatomiska kunskaper som hon applicerar i sin undervisning. ”Breathe and connect..”

Christina Lantto

Lärare

Christina började utöva Ashtanga yoga 2001. 2009 började hon som lärling hos Naomi Grosin och Jonas Rådahl och kort därefter började hon undervisa på Inbalance. 1992-1995 utbildade hon sig till idrott-och hälsalärare på GIH (Gymnastik-och idrottshögskolan) och undervisar i ämnet på Södra Latins gymnasium.

Anna Bergman

Lärare

Anna började yoga 2010 och kom efter några år i kontakt med Ashtanga yogan när hon bodde i Köpenhamn. När hon flyttade tillbaka till Stockholm hittade hon Inbalance där hon även gick sin utbildning i Ashtanga & Vinyasa flow. Anna började undervisa 2016. Att åka på resor och yoga i andra delar av världen är ett stort intresse för Anna.

Anja Ipp

Lärare

När Anja hittade yogan 2016 hade hon 15 års spirituellt sökande i bagaget, ovanpå ett förflutet som elitgymnast. Det var kärlek vid första andetaget på mattan, och den kärleken försöker hon förmedla vidare som lärare. ”Jag gör mitt bästa för att alla i rummet ska få en meningsfull upplevelse,” säger Anja, ”för någon kan det handla om att hitta sitt lugn, en annan…

Elinor Linde Klingström

Lärare

Elinor började yoga 2011 och har under åren fördjupat sig allt mer i Ashtanga yoga. Hon genomförde Naomis första Yogalärarutbildning här hos oss på Inbalance 2015 och undervisar sedan dess på studion i Ashtanga, Vinyasa Flow och Yin yoga.

Frida Starvid

Lärare

Frida har praktiserat yoga regelbundet sedan 2010. Hon är lärare i Vinyasa Flow, Ashtanga, Rocket Vinyasa och Yin, med sin grundläggande utbildning från Sampoorna Yoga i Indien.
Frida tycker allra bäst om att dela med sig av en positiv, stark och utmanande yoga, då hon av erfarenhet vet att detta kan vara den bästa vägen in i meditationen.

Mini Macklin

Lärare

Mini började utöva Ashtanga yoga 2006 och har undervisat sedan 2016. Hon gick sin utbildning i Ashtanga & Vinyasa flow på Inbalance Yoga. Även Vinyasa flow och Rocket har kommit att bli en del av Minis praktik. Lekfullheten kombinerat med styrka är det som attraherat henne till yoga. Linjering och teknik invävt i ett flöde med gungiga beats är vanligt på Minis klasser.

Eva Ehrnberger

Lärare

Evas första möte med yogan skedde i New York 2001, mitt i efterdyningarna av 9/11-katastrofen. Sedan dess har den mer eller mindre varit hennes livsredskap och ovärderliga källa till såväl kroppslig som själslig harmoni. Genom åren har Eva inspirerats och utbildats av flertalet lärare…

Jenny Boström

Lärare

Jenny kom i kontakt med yoga i 20-års åldern och startade hennes inre resa som en hängiven kundaliniyogi. Denna praktik övergick så småningom i en mer systematisk stil såsom Ashtanga Vinyasa Yoga och Hot Yoga. Jenny gick hennes första lärarutbildning 2015 med mål att endast fördjupa hennes egna practise, men omständigheter ledde till att hon även började undervisa …

Anna Ruth

Lärare

Ruth Anna Eriksson är utbildad i Ashtanga yoga och har praktiserat yoga till och från under många år. Hon är även utbildad i modern dans och klassisk balett och har flera års erfarenhet av att arbeta som dansare. ”För mig är yoga en meditation i rörelse för kropp, själ och sinne. Jag är glad att få dela med mig av yogan …

Marie Svanberg

Lärare

Marie har utövat yoga sedan 2004 och är certifierad barn- och ungdomsyogalärare genom Kids Yoga Foundation Sverige. Hon har gått sin grundläggande yogalärarutbildning för undervisning i Hatha, Ashtanga och Yin med Jonas Rådahl som huvudlärare.

Jonas Rådahl

Lärare

Jonas Rådahl har alltid varit intresserad av hälsa och välbefinnande, först genom att arbeta som hälsokock sedan uteslutande med yoga. Hans klasser är utmanade, kreativa i stunden men tummar aldrig på säkerhet eller finess. Jonas har haft turen att arbeta i flera länder så som Kanada, Thailand, Singapore, Hong Kong….

Anna-Clara Olofsson

Lärare

Anna-Clara började yoga som 16-åring som komplement till en karriär som ryttare och instruktör i klassisk dressyr. Sedan 2011 har hon låtit yogan ta mer plats och på senare år har hon gjort en fördjupning genom att gå Inbalance lärarutbildning. Anna-Clara tycker att det roligaste med yoga, förutom att dagligen själv få kroppen och sinnet i balans, är att kunna hjälpa andra hitta kroppsmedvetenhet och utveckling.

Sara Sohlström

Lärare

Sara har praktiserat yoga sedan 2014 då hon kom i kontakt med Ashtanga yoga. Hon har sedan dess utbildat och fördjupat sig inom Ashtanga, Vinyasa flow och breath work. För Sara är yogan ett sätt att vara mer närvarande, vara mer i sin fysiska kropp än i huvudet och detta försöker hon förmedla på sina klasser. Just nu utforskar Sara Bhakti yoga och chanting.

Rikard Skogberg

Lärare

Rikard började 2009 med Ashtanga yoga och gjorde sedan sin första lärarutbildning. Han sökte sig sedan vidare och fann Anusarayogan. Rikard lägger fokus på att hitta en balans mellan det fysiska och andliga, både i klassen men också ut i vardagen ”off the mat”. Han gillar att undervisa en dynamisk klass med flow och samtidigt fokus på …

Miriam Hellebring

Lärare

Miriam Hellebring har praktiserat yoga sedan 2010 och tog 2015 steget vidare och gjorde sin första Jivamukti-teacher training i Costa Rica. Efter det har hon vidareutbildat sig i Barcelona med Olga Oskorbina som mentor och är idag 800 h Advanced certified Jivamukti-lärare. Hon är dedikerad till Jivamukti metoden vilket märks i hennes klasser som är fyllda av energi och rörelse, men med en stark …

Johanna Sundqvist

Lärare

Johanna tog sitt första andetag på mattan 2002 och yogan har sedan den dagen varit en stor del av hennes liv. Johanna är utbildad friskvårdskonsult, diplomerad massör och sedan 2007 även yogalärare. Hon har utbildat sig både i Sverige, USA, Thailand och Nicaragua. Några av de lärare som inspirerat och…

Linn Westerberg

Lärare

Linn började med yoga 2011 och har sedan dess utbildat och fördjupat sig inom Ashtanga yoga och senaste åren även Rocket yoga. Charmen med yoga för henne är kunna utmana både kroppen och hjärnan, hitta balans i vardagen och utforska sin spiritualitet.

Irma von Platen

Lärare

Irma började yoga redan som 16-åring och hittade snabbt till Inbalance, där hon kände sig hemma direkt. Hon är utbildad i modern dans och koreografi och tog sin examen från Köpenhamns danshögskola 2019. Idag jobbar Irma som frilansande dansare, assistent till olika koreografer och som skådespelare.

Evelina Obäck

Lärare

Evelina började yoga 1998 och har under åren fördjupat sig allt mer i Ashtanga och Yin yoga samt meditation. Som barn tävlade Evelina i truppgymnastik och sedan dess har hon dansat allt från klassisk balett till afrikansk dans, dancehall och utövat nycirkus, poledance. Danserna har bytts ut men yogan har varit konstant. Hon genomförde sin Yogalärarutbildning här hos oss på Inbalance 2017.

Åsa Petrén

Lärare

Åsa kom i kontakt med Ashtangayogan 2008 och det blev en omedelbar förälskelse. Så småningom ledde detta till att hon gick en lärarutbildning under Naomi här på Inbalance och undervisar sedan dess här på studion.
Åsa fokuserar sina klasser mycket på hur det känns i kroppen, det inkännande, försöka flytta fokuset från det visuella. Hon har också en 100-timmars fördjupningsutbildning i Yinyoga.

Sara Wetterholm

Lärare

Sara började sin yogaresa 2010 på SATS och fastnade för Ashtangayogan när hon året efter gick en kurs på Inbalance. När Inbalance började erbjuda yogalärarutbildningar hösten 2015, blev det ett naturligt steg i hennes fördjupning i yogan. Sara har sedan dess gått flera workshops och fördjupningskurser (bland annat inom Yinyoga) och 2017 gick …