Frågor & svar

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar som vi hoppas ska hjälpa dig fram. Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss om det är ngt du undrar om. Använd gärna vårt formulär nedan.

Hur kommer jag igång?

Enklaste sättet att komma gång med din yoga är att kika på vårt schema, välja en klass och antingen boka en plats alternativt komma ner till studion för att delta. I klassbeskrivningar framkommer det vilka klasser som kräver viss förkunskap och vilka som lämpar sig för nybörjare.
Har du aldrig yogas tidigare rekommenderar vi att du börjar med att gå en introduktionskurs: Dessa ges vid flera tillfällen per temin, oftast i samband med kursstarterna. Titta på schemat och boka in det datum som passar dig. Anmälan och betalning sker direkt på webben. Välkommen!

Finns det mattor att låna?

Vi har mattor på studion som du kan låna på alla klasser utom på Hot yogan där du ombeds ta med egen matta och handuk till klassen. Om du har egen matta går det bra att förvara den på studion.

Vilken klass ska jag välja?

I vår klassbeskrivning förklaras även svårighetsgraden på klassen. Som nybörjare rekommenderar vi, och är ibland även ett krav, att du genomfört en Introduktionskurs. Dessa hålla flera gånger per termin och efter den kan du i princip delta på alla drop-in klasser på schemat.

Vad ska jag ha på mig?

Ta på mjuka kläder som du kan röra dig fritt i och yoga barfota. Ibland kan det vara skönt att ta med en tröja att dra på i den avslutande vilan. Det finns omklädningsrum och duschar där du kan byta om innan och efter klass.

Hur anmäler jag mig till en kurs?

Klicka på önskad kurs och följ bokningsflödet. Skapa ett konto och följ därefter betoningsanvisningarna. När din betalning gått igenom är du garanterad en plats på kursen. Tänk på att platserna är begränsade så anmäl dig så snart du kan. Vi har två kursstarter per termin, och Steg 1 kurserna föregås alltid av en introduktionskurs.